dimarts, 7 de març de 2017

Ja tenim a tocar el Casal eSCtiu 2018!

Benvolgudes famílies,

Per quart any consecutiu, ens alegra informar-vos que torna el Casal eSCtiu per passar un estiu replet de bons records amb la companyia dels vostres fills i filles.

Enguany el casal es desenvoluparà del 2 al 31 de juliol, com és habitual, amb opció de mati o de matí i tarda. Es podrà optar també a part del mes tenint dues opcions:


- Del 2 al 13 de juliol        - Del 16 al 31 de juliol.

Com ja sabeu, oferim servei de menjador propi, amb el servei habitual de cuina, i el d’acollida matinal. Aquests serveis estaran lligats a les opcions que es triïn a l'hora de formalitzar la inscripció, podent-vos quedar dies fixes (tots els dijous, per exemple), però no dies aïllats. Els dies que hi hagi programades sortides es comptarà amb servei de pícnic per als/les usuaris/es de menjador. Com cada any, l'activitat estarà coordinada per mestres de l’escola i comptarà amb monitors/es titulats/des, a ser possible exalumnes, que rebran una preparació conjunta prèvia per mantenir en tot moment el nostre tarannà i estil educatiu.Per tal de formalitzar la preinscripció dels vostres fills i filles al Casal eSCtiu 2018 cal que abans del divendres 6 d’abril:

- Responeu el formulari de preinscripció que trobareu en el següent enllaç*.


- Ompliu degudament la documentació que us enviarem un cop omplert el formulari i la lliureu a la secretaria o a la recepció de l’escola*.


Del 9 al 13 d’abril es comunicaran, a través del correu electrònic, les places adjudicades i es podrà formalitzar la inscripció emplenant els documents necessaris i abonant 100 € a compte del pagament total. Pagament que es farà, com és habitual a l’escola, a través de la Caixa.

Per a qualsevol dubte, contacteu-nos mitjançant l’adreça esctiu.escolapies@gmail.com

Esperem gaudir d’aquest estiu amb la vostra companyia,L'equip eSCtiu 

Cap comentari:

Publica un comentari