dissabte, 30 de març de 2019

Obrim preinscripcions del Casal eSCtiu 2019!


Benvolgudes famílies,

L'equip d'educadors i educadores del Casal eSCtiu estem contents de comunicar-vos que ja estem treballant en la seva 5a edició, una edició que ens fa especial il·lusió de celebrar i que de ben segur vindrà carregada de sorpreses i de bons moments al costat dels vostres fills i filles.Enguany el casal es desenvoluparà de l'1 al 31 de juliol. Com a una de les novetats, aquest any els nens i nenes de secundària formaran part del Casal Jove, que funcionarà a part dels grups d'infantil i primària i en horari exclusiu de matins (de 9h a 13h). Pel que fa a infantil i primària, es mantindrà el format habitual amb opció de mati o de matí i tarda. En tots els casos, es podrà optar també a part del mes tenint dues opcions:


- De l'1 al 12 de juliol        - Del 15 al 31 de juliol.

Com ja sabeu, oferim servei de menjador propi, amb el servei habitual de cuina, i el d’acollida matinal. Aquests serveis estaran lligats a les opcions que es triïn a l'hora de formalitzar la inscripció, de manera que us podreu quedar dies fixes (tots els dijous, per exemple), però no dies aïllats. Els dies que hi hagi programades sortides es comptarà amb servei de pícnic per als/les usuaris/es de menjador. Com cada any, l'activitat estarà coordinada per mestres de l’escola i comptarà amb monitors/es titulats/des, a ser possible exalumnes, que rebran una preparació conjunta prèvia per mantenir en tot moment el nostre tarannà i estil educatiu.Per tal de formalitzar la preinscripció dels vostres fills i filles al Casal eSCtiu 2019 cal que abans del divendres 12 d’abril:

- Responeu el formulari de preinscripció que trobareu en el següent enllaç*.


- Ompliu degudament la documentació que us enviarem un cop omplert el formulari i la lliureu a la secretaria o a la recepció de l’escola.

Del 23 al 30 d’abril es comunicaran, a través del correu electrònic, les places adjudicades i es podrà formalitzar la inscripció emplenant els documents necessaris i abonant 100 € a compte del pagament total. Pagament que es farà, com és habitual a l’escola, a través de la Caixa.

Per a qualsevol dubte, contacteu-nos mitjançant l’adreça esctiu.escolapies@gmail.com

Esperem gaudir d’aquest estiu amb la vostra companyia,


L'equip eSCtiu 

Cap comentari:

Publica un comentari